Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@13:55:53 GMT

«عشق شورانگیز ما» در شبکه اصفهان

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۱۹۸۳۰

«عشق شورانگیز ما» در شبکه اصفهان

ایسنا/اصفهان «عشق شورانگیز ما» نام برنامه‌ای است که حالا یک هفته از آغاز پخش آن از شبکه اصفهان می‌گذرد و با شکل و شمایل نو و باهدف بهتر شدن روابط زوجین، مخاطبان بسیاری یافته است.

حبیب نریمانی، کارگردان این برنامه در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: «عشق شورانگیز ما» که با پروسه پژوهش یک‌ماهه آغاز شد،‌ برنامه‌ای درباره جریان عشق و مهر میان زوجین است و شرایط بهتر باهم بودن را بررسی می‌کند و راه‌حل‌هایی برای رفع نقاط ضعف زندگی مشترک و تقویت نقاط قوت آن ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با اشاره به اجرای این برنامه توسط علیرضا خمسه گفت: دکتر محمدرضا عابدی و دکتر راضیه ایزدی کارشناسان این برنامه هستند و تیتراژ برنامه توسط بابک افرا اجراشده است.

نریمانی ادامه داد: این برنامه سفارش سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان و تهیه‌کنندگی رسول هنرمند تولیدشده است و سعی ما ‌این بود که فضای شاعرانه و عاشقانه در طراحی دکور، نورپردازی و چیدمان، حس خوبی را به مخاطب القا کند. با همین هدف نیز بخش‌های مختلفی ازجمله داستان خوانی، شعرخوانی، موسیقی و ترانه،‌ گفت‌وگوی عامیانه درباره عروسی و ازدواج در فرهنگ‌عامه اصفهان و بخش معرفی محتوا با موضوع زندگی مشترک و خوانش قطعه ادبی در برنامه گنجانده‌شده‌اند.

این کارگردان با اشاره به علت انتخاب نام برنامه گفت: با توجه به موضوع و فضای شاعرانه برنامه، تصمیم بر این شد که نام هم در همین فضا انتخاب شود، لذا با تفأل بر دیوان حافظ عبارت  «عشق شورانگیز ما از بیت «شمه‌ای از عشق شورانگیز ماست/ این حکایت‌ها که از فرهاد و شیرین کرده‌اند» به‌عنوان نام برنامه انتخاب شد.

این کارگردان بابیان اینکه میان سفارش گرفتن اثر توسط هنرمند و سفارش کار به او توسط سازمان،‌ تفاوت بسیاری وجود دارد،‌ تأکید کرد: در حالت دوم، مجری طرح و سفارش‌دهنده مسئولیت بزرگی را بر عهده گروه قرار می‌دهد و انجام کار به بهترین نحو اهمیت زیادی پیدا می‌کند چراکه در غیر این صورت علاوه بر خدشه در کارنامه کاری، اطمینان از گروه سلب می‌شود به همین دلیل، تولید برنامه‌ای عالی و آبرومند برای گروه ما اهمیت بسیاری داشت و تمام توان خود را بر تحقق این هدف متمرکز کردیم و فکر می‌کنم توانستیم کاری آبرومند برای صداوسیمای اصفهان  تولید کنیم.

نریمانی گفت: با حمایت و پیگیری‌های سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان چنین کار باارزشی شکل گرفت که به‌زعم من مخاطب حتی با دیدن بخشی از آن اطلاعی برای بهبود شرایط زندگی خودش به دست می‌آورد.

او افزود: در حال حاضر برنامه‌ریزی برای پخش این برنامه از یکی از شبکه‌های ملی در حال انجام است و پخش آن از شبکه اصفهان نیز  از روز شنبه ۲۸ خردادماه آغازشده است.

به گزارش ایسنا، «عشق شورانگیز ما» شنبه‌ها و دوشنبه‌ها ساعت ۱۸ از شبکه اصفهان پخش می‌شود و امروز چهارم تیرماه قسمت سوم نیز روی آنتن این شبکه خواهد رفت.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری ازدواج زوجين شبکه اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۹۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از فایننشال تایمز، به تازگی لایحه‌ای درباره محدودیت تیک‌تاک در آمریکا به تصویب رسیده است. بر اساس این لایحه، شرکت چینی «بایت دنس» مالک شبکه اجتماعی تیک‌تاک تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد این برنامه ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت فروشگاه‌های برنامه و ارائه‌دهندگان اینترنت مواجه خواهد شد.

این مصوبه به تهدیدات ناشی از «برنامه‌های کنترل‌شده توسط دشمن خارجی» اشاره می‌کند. به نوشته فایننشال تایمز، سیاستمداران آمریکایی نگران تأثیری هستند که پکن می‌تواند بر محتوای داده‌های کاربران «تیک‌تاک» اعمال کند.  فروش برنامه ها و شبکه های اجتماعی پیش از این هم سابقه داشته است. مثلا چهار سال پیش، شرکت چینی Kunlun Tech برنامه دوستیابی‌اش را به دلیل نگرانی قانونگذاران آمریکایی از امنیت داده‌های کاربران به San Vicente Acquisition فروخت. با این حال، این فروش کمتر از یک میلیارد دلار قیمت داشت و این در حالی است که تیک‌تاک بسیار بزرگتر است. درآمد آمریکا از این شبکه اجتماعی در سال گذشته به ۱۶ میلیارد دلار رسید.   به نظر می‌رسد هیچ پیشنهادی در این مقیاس وجود نداشته باشد. گزارش‌ها حاکی از آن است که برخلاف متا، تیک‌تاک زیان‌دِه است.   یا در مثال‌های دیگر، روسیه در سال ۲۰۱۶ دسترسی به «لینکدین» را به دلیل خودداری از ذخیره اطلاعات کاربران روسی در این کشور مسدود کرد. یا در سال ۲۰۲۰، هند تیک‌تاک را برای حفظ حریم خصوصی و نگرانی‌های امنیتی ممنوع کرد. امسال هم چین واتس‌اپ را به همین دلیل ممنوع کرد.    تیک‌تاک در تلاش برای متقاعدکردن مقامات واشنگتن درباره این شبکه اجتماعی تاکنون از دو مدیر اجرایی استفاده کرده است. اولین مدیر، «کوین مایر» بود که تنها چند ماه دوام آورد، اما جانشین او یعنی «شو زی چو» سه سال است که در جایگاهش مانده است.   اما ناکامی «چو» در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی مبنی بر اینکه تیک‌تاک یک تهدید امنیتی نیست، می‌تواند برای حضور او در سِمتش محدودیت زمانی ایجاد کند. این ناکامی همچنین می‌تواند باعث ممنوعیت برنامه‌های دیگر شود.   تیک‌تاک تاکید کرده که در حال برنامه‌ریزی برای مبارزه قانونی با مصوبه قانونگذاران آمریکایی است. ممنوعیت تیک‌تاک قطعا باعث ناراحتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی این برنامه می‌شود، اما این ممنوعیت به صورت یک‌باره نخواهد بود.    فایننشال در پایان نوشت، با این اتفاقات، اینترنت جهانی بیش از پیش دچار شکاف و گسستگی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • «امتداد»، در راه شبکه چهار سیما
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران برای ۱۶ اردیبهشت ماه
  • (ویدئو) پخش اذان از گوشی کارشناس شبکه BBC وسط پخش برنامه زنده
  • ماجرای پخش بی‌بی‌سی از شبکه دو؛ اشتباه یا هک؟ +فیلم
  • «هفت» دوباره روی آنتن
  • شبکه خبر 2 هک شد؟! + فیلم و واکنش صداوسیما
  • صدا و سیما ادعای هک شبکه خبر۲ را رد کرد
  • صداوسیما ادعای هک را رد کرد
  • صداوسیما ادعای هک رد کرد
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد