Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@11:44:42 GMT

علی‌رضا خمسه «عشق شورانگیز ما» را اجرا می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۴۱۷۰۳

علی‌رضا خمسه «عشق شورانگیز ما» را اجرا می‌کند

برنامه تلویزیونی «عشق شورانگیز ما» با اجرای علیرضا خمسه بر مبنای کتابی تهیه و تدوین شده است که به ۵۲ رسم «باهم بودن» می‌پردازد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، معاون اجتماعی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان گفت: یکی از تأکیدات شورای ششم و مدیریت جدید شهری بر موضوع خانواده بوده که براین اساس یکی از موضوعاتی که در معاونت اجتماعی به آن می‌پردازیم، تحکیم بنیان خانواده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید امامی گفت: برنامه عشق شور انگیز ما یک برنامه تلویزیونی است که شنبه‌ها و دوشنبه‌ها ساعت ۱۸ از شبکه اصفهان پخش و دو روز بازپخش دارد که پیوست‌های رسانه‌ای آن در فضای مجازی و به صورت مجزا پخش خواهد شد.

وی بیان کرد: این برنامه بر مبنای کتابی است که به قلم دکتر عابدی و دکتر ایزدی روانشناسان مطرح اصفهان تدوین شده و به ۵۲ رسم باهم بودن می‌پردازد.

به گفته وی، این کتاب و سرفصل‌های آن با حضور کارشناسان به بررسی رسم‌های باهم بودن و تکنیک‌هایی که در خانواده‌ها به همسران کمک می‌کند تا بنیان خانواده را مستحکم کند، پرداخته است.

امامی خاطر نشان کرد: تلاش کردیم در نوع ساخت این برنامه متفاوت عمل کنیم؛ نوع دکور تا آیتم‌های برنامه به صورت فانتزی تعریف شده که باعث می‌شود برنامه مخاطب بیشتری را به خود جلب کند.

معاون اجتماعی سازمان فرهنگی، اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان، تصریح کرد: در همه مؤلفه‌های ساخت برنامه سعی کردیم بهترین‌ها را همراه با قوی‌ترین فرمی که در توان داشتیم حاضر کنیم تا برنامه شایسته‌ای را تولید و به پخش برسانیم. مسابقه‌ای نیز در هر قسمت از طول برنامه طراحی شده که با موضوعات خانواده هم‌خوانی دارد و مخاطبان می‌توانند با همراهی برنامه از جوایز مسابقه نیز بهره‌مند شوند.

وی گفت: علی‌رضا خمسه به عنوان مجری برنامه در نظر گرفته شده است چون حضور این بازیگر پیشکسوت به غیر از اینکه یک چهره ملی است و برای مخاطب جذابیت دارد، خودشان نیز روانشناس هستند و رشته تخصصی این هنرمند در همین حوزه است. علاوه بر این موضوع، انتظار ما از مجری در واقع کارکردی تحت عنوان مجری بازیگر است که با ساختار یک مجری معمولی فرق دارد.

این مسئول تصریح کرد: ما به دنبال تولید فصل‌های بعدی این برنامه هستیم؛ البته این برنامه تلویزیونی یکی از برنامه‌های ما در حوزه خانواده است و برنامه‌های متنوع دیگری نیز از جمله برنامه " لوبیای سحرآمیز" و "با همان" در حال برگزاری است که امیدواریم این برنامه‌ها منجر به تقویت این نهاد مهم جامعه شود و کارکرد صحیح این نهاد از همه آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کند.

کد خبر 581964

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فرهنگ شهروندی علیرضا خمسه مشاوره روانشناسی اصول روانشناسی خانواده لوبیای سحرآمیز شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۱۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر

آفتاب‌‌نیوز :

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، پیش از ظهر چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رییس‌جمهور افتتاح شد. این نخستین دانشکده علوم خانواده در ایران است.

منصوره کرمی همسر شهید مسعود علیمحمدی استاد شهید دانشگاه تهران که با دستور رییس این دانشگاه به عنوان مشاور دانشکده علوم خانواده فعالیت می‌کند، در آیین بهره‌برداری از اولین ساختمان این دانشکده که همزمان با روز معلم و استاد برگزار شد، حضور داشت و این دانشکده را افتتاح کرد.

روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران در واکنش نسبت به برخی حاشیه‌سازی‌ها درباره بهره‌مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی مرتبط با ماموریت‌ها و فعالیت‌های این دانشکده توضیحاتی ارائه کرد.

متن توضیح روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به این شرح است: در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

سیاست گذاری و نیازسنجی برای جذب هیات علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛

تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.

تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه

زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت

توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری

طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده

تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده

طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده

طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده متشکل از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از: معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی) دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)، دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)، مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)، مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان).

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رییس دانشگاه تهران منصوب شده و یا می شوند

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رییس دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیات علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • گروه‌های جهادی ۱۸۰ برنامه در شاهرود اجرا می‌کنند
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟
  • عکس | علیرضا خمسه بازیگر «پایتخت» در سن ۷۱ سالگی
  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • گاف عجیب مجری زن صداوسیما روی آنتن
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر